eratech kullanıcısının son içeriği

  1. eratech

    2. El Satılık Yaesu Vx-8r

    E-mail adresinizi rica edebilir miyim? Mümkünse telefon numaranız da olabilir, whatsapp'tan devam edebilmek için rica ediyorum.
  2. eratech

    2. El Satılık Yaesu Vx-8r

    Bu hafta içerisinde, sizden satın alabilirim bu ikiliyi. Şarj cihazına da ihtiyaç hasıl olacak ama, bakalım, bulurum belki başka bir yerde... Cevap için de, ayrıca teşekkür ederim.
  3. eratech

    2. El Satılık Yaesu Vx-8r

    mrrhabalar. Merhabalar. şarj cihazı duruyor mu? Vx-8dr modelini şarj eder mi? TB3ABH 73
  4. eratech

    Webastoyu Gece Açık Bırakma

    Soruyu şaşkınlıkla okudum, Bu cevabıma da tepki göstermezsiniz diye umuyorum... Bu cihazlar, on yıllardır binler hatta on binlerce araçta kullanılıyor (tabii ki rüştünü ispat etmiş webasto ve ebespracher). Ben ise eber'in d2 modelini kullanıyorum yaklaşık bir yıldır. Gece gündüz, 801 kodlu...
  5. eratech

    Akü Takviye Cihazı Tavsiye

    Güle güle kullanın...
  6. eratech

    Akü Takviye Cihazı Tavsiye

    Merhabalar. Bahsettiğiniz marka ve model cihazı, yaklaşık iki yıldır kullanıyorum ve memnunum. Beni hiç yolda bırakmadı. Defalarca çevremizdeki kampçıların da araçlarını kurtardı...
  7. eratech

    Webasto Sorunu

    Cihazın gayet sağlıklı çalışıyor, endişe edecek bir durum yok. ilk açıldığında, duman atması ve kesmesi gerekiyor zaten. duman kesildikten sonra da cihazın üflemeye başlaması ve akabinde ısıtmaya başlaması normal çalışma prosedürüdür webasto'nun. güle güle kullanın...
  8. eratech

    Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

    Başkent Oto Sanayi Sitesi; Ahmet Usta Sena Jip Servisi Çok kaliteli işçiliği var. Ankara'da tanıdığım en dürüst esnaftır.
  9. eratech

    Mickey Thompson Jant Lastik Ve Yükseltme Kitli Sedef Mat Beyaz Grand Cherokee

    Şanzıman orjinal ekipmanlar ile sıfırlandı, Motor kondisyonu çok iyi Sıfır Ironman yükseltme kiti (Yaylar + Nitro Amortisörler) Yan Kaya Barları Kumlama ve Elektrostatik Mat Siyah Boyalı Sıfır Mickey Thompson Special Edition Mat Siyah Jantlar Sıfır Mickey Thompson Baja Claw Lastikler TTI Am/Fm...
  10. eratech

    23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

    Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Merhaba çıktık yola biz de geliyoruz :) orda olanlardan okuyan varsa Telsizi olan var mı? Varsa frekans nedir kullanılan?
  11. eratech

    23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

    Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Bir aksilik çıkmaz ise, eşim, kızım, oğlum ve kayınvalidem ile, 23 Nisan Akşamı ya da 24 Nisan öğlen gibi orada olacağız. Hava tahminleri hakkında Bilgi sahibi olan var ise, küçük bir bilgilendirme rica edeceğim... Orada görüşmek...
  12. eratech

    23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

    Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Aleyküm Selam. Siz de bizden selam iletin... :)) Ayrıca geçmiş olsun dileklerimizi de iletirseniz memnun olurum.
  13. eratech

    23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

    Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Öncelikle vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ediyorum. Bahsetmiş olduğunuz karavancı dostların açmış olduğu bir Konu başlığı var mıdır? Ne zaman hareket edilecek, ne tarafa Gidilecek gibi bilgiler mevcut mudur?
  14. eratech

    Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

    Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih Bey merhaba, vermiş olduğunuz cevap ve bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
  15. eratech

    Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

    Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak Bey merhaba, bahsetmiş olduğunuz şenlik Nerede yapılacak? Kamp atılacak mı? Organizasyon Detayları hakkında bilgilendirebilirseniz memnun olurum.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,466
Mesajlar
1,518,287
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst