cceylan01 kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

    Merhaba, Çekme karavanda portatif tuvalet kullananlara bir sorum var. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Malum çekme karavanlarda yolda titreşim fazla oluyor. Banyoda portatif tuvaleti sabitliyor musunuz ? Sabitliyorsanız nasıl ? Diyelim ki tuvaleti yolda durup kullandınız. İçini...
  2. C

    Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

    Merhaba, Porvaletti fırmasının internet sitesini bulamadım. Bilen varsa paylaşabilir mi ?
  3. C

    Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

    5 sene bile geriye gitsek 2. el yerli karavanlar bayağı azalıyor. Aslında o zamanlarda da bazı karavan firmaları vardı ama sanırım 2. elleri çok çabuk hurdaya çıkıyor. 30 yıllık yabancı karavanlar bile dip diri hala satılıyor. Ruhsatları ve belgelerinin olmaması çok yazık.
  4. C

    Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

    Benim gördüğüm bir gariplik daha var o da opsiyon fiyatları. Webasto, truma ısıtıcı, karavan camı, karavan evye ve ocak gibi opsiyonlarda internetten baktığımda gördüğüm fiyatların 2 katını görüyorum. İnternette alışveriş sitelerinde gördüğüm rakamlar ne kadar doğru emin değilim ama hepsinin...
  5. C

    Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

    Merhaba, Yeni çıkan Tosbiq karavan konusunda bilgisi olan var mı ? Görüntü güzel ama diğer özellikleri nasıl acaba. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok memun olurum.
  6. C

    Sinop'ta Icradan Satılık Adria Çekme Karavan

    Bu karavan ruhsatsız değil mi ? Belge durumu nedir acaba ? Gümrük mevzuatına göre tasviye edildiğine göre belgesizdir diye düşünüyorum.
  7. C

    Vw Pop-up Tavan

    Arakadaşlar, VW transporter (her model için genel) gibi araçlar için pop-up tavanı kimler yapar? fiyatları nedir? Dikkat edilmesi gereken konular var mı? Bu konularda bilgisi olanlardan yardım alabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler.
  8. C

    Pino Karavan

    Merhaba, Bu karavanın fiyatını bence merak ediyorum ancak internetten herhangi bir bilgi bulamadım. ABD sırları bile bu kadar iyi korunmuyordur herhalde :) Öğrenmek için illada satış ekipleri ile görüşmeliyiz ? Eğer öğrenebildiyseniz bilgi verebilirseniz sevinirim.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,469
Mesajlar
1,518,357
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst