Yoldaş Aranıyor!!!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Mesajlar
22,195
Tepkime Puanı
5,467
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Benimle birlikte kamplara gidecek,
Meslek (Ciddi bir iş güç) sahibi,
İlk gençlik çağını gerilerde bırakmış,
Kendi karavanı olan,
Her açıdan özgür düşünceli,
Kendine güvenen,
Modern hayata ve modern düşünceye inanan,
Bağımsız ve ilelebet bağımsız kalmak isteyen,
Her türlü ihtiyacını özgürce kendisi (kendi parası ile) karşılayacak,
Genel manada uyumlu, Hoşsohbet, Güleryüzlü,
Bayan arkadaş(lar)
Böyle bir arkadaş varsa lütfen bana
kampciyiz@gmail.com adresinden veya bu siteden özel mesajla ulaşınız.

Not: Emin olun, sizden cinsel hiçbir beklentim olmayacak. Sadece arkadaş olup birlikte takılacağız o kadar. Yukardaki özellikleri katiyen taşıyıp, (zaten özgürce tek başına da yapabileceği) kampını benimle yapmak isteyen kimseyle yoldaşlık sözleşmesi bile yapabilirim belki zaman içerisinde.... :smiley:

Size ne sunabilirim?
Herhangi bir çıkarım olmadan sizinle arkadaşlık yapabilirim. Çok konuşmayı sevmem ama sıkıcı birisi de değilimdir. Boş zamanlarımda kitap okur, Her telden müzik dinler ve cep telefonumdan satranç oynarım. Gittiğim yerler kamp hizmeti veren işletmelerdir. Yüksek yaylaları ve denize uzak yerleri de severim. Bir insana dostum dedim mi artık ölene kadar o dostluk benim için bakidir. Ben her şeyi olan bir kampçıyım. Arkadaşlığınız dışında sizden hiçbir beklentim yok. İstediğiniz zaman yanıma gelebileceğiniz gibi istediğiniz her zaman da yolunuza gidebilirsiniz. Tabii aynı şey benim için de geçerli. Yoldaşlık böyle bir şey. Yukardaki şartları taşıyor ve arkadaşlığımla ilgileniyorsanız belki de zaman içerisinde benim yoldaşlarımdan birisi olabilirsiniz. (Benim erkek yoldaşlarım da olmuştur, olabilir de) Bana ulaşın.

Not: Sürekli ilginin üstünde olmasını isteyen vıcık vıcık tipler aramasın. Tecrübeli bir kampçı olarak, tecrübeli, ne istediğini bilen, kendi başına da vakit geçirebilen, kampçılıkla ilgili her şeyi görmüş yaşamış, özgür bir insan evladı arıyorum.

Not2: Kendisi öyle istemedikçe biz kimseyi ardımızda bırakmayız. Yaşanabilecek teknik sorunlarda yoldaşımın yanında olurum. Ama kendim bile hemen her işi yol yardımla ve profesyonel yardımla çözüyorum. Geziyorsanız aksiliklere karşı cebinizde biraz paranız olmalı. Karavan çekiyorsanız bu meblağı en az 2 ile çarpmalısınız.

Not3: Kamp yapan ve benimle dost olmak isteyen herkesin dostuyum ben.

Yoldaşım olmak isteyenler bana istediği zaman bu siteden yazabilir veya kampciyiz@gmail.com dan kendilerini detaylı tanıtan bir e-posta atabilirler.



Kimler bu mesaja yanıt vermemeli:

1-Evlilik düşüncesi olanlar,
2- İlk gençlik çağında olanlar,
3- Kampçılığa aykırı donanımsal sıkıntısı olanlar.
4-Ucuz eğlence arayan tipler.
5- İnsanlara değer vermeyenler.
6- Atatürk'ü sevmeyenler.
7-Çevreyi ve hayvanları korumayanlar,
8-Parası-donanımı bu işlere yetmeyenler.
9-Bağımlı yaşamaya alışkınlar.
10- Gürültü patırtı sevenler. (Gece müzik açıp oynayanlar)

Sizler lütfen bu mesaja cevap vermeyiniz...

En çok tercih edeceklerim:
1- Kitap okumayı sevenler. (Sevdikleri için okuyanlar ve bu konuda beğeni sahibi olacak kadar okumayla içli dışlı olanlar)
2-Meslektaşlarım. (Öğretmenler)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,955
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst