Ynt: Motokaravanlar için kasko
Sn Güngör, teşekkür ederim. Ancak benim daha evvel Axa sigortada poliçemde motokaravan kullanım biçimi olarak belirtiliyordu. Anadolu Sigorta da geçişte bir hata olduğunu kabul etmekle beraber karavan sigortası yapabileceğini yalnız % 65 hasarsızlık sigortasının olamayacağını, yeniden sıfırdan başlamam gerektiğini belirtti. Bu durum benim sözlü itirazımla kaldığı için iki senedir böyle idi. Benim itirazım üzerine Nisan sonundan bu yana kaskosuz seyahat ettim. (gıyabımda ne olur ne olmaz diye sigorta ettirdiklerini daha sonra öğrendim.) Mayıs ayında iadeli taahhütlü itirazımı bildirdim, genel merkezle bir telefon görüşmesi yaptım, ve isim ve tarih olarak belirledim. Niyetim tahkime gitmek idi. Ancak acente bu sefer de daha evvel bahsettiğim gibi 3. ek poliçe yaparak dip not " araç ruhsatında motorlu karavan olarak geçmektedir" ibaresini koydular. Bu benim için yeterli mi, seneye gene aynı sorun tekerrür eder mi ? Sigortacıların herhangi bir kaza sonunda çamura yatmaları rastlanmıyan durum değil. Bir de sigartacının bir aracı kamyonet veya karavan olark sigortalamasının ne maliyet farkı var bilmiyorum?. Selamlar.