Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,863
Ynt: Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

sutozu' Alıntı:
İhtiyaç fazlası arazi şanzımanı 1.66 oran(defender,range rover classic ve discovery) için.Şanzıman Ankara da Engin usta dadır.
Fiyatına 800 lira istiyorum.245/75/16-235/85/16 MT lastikle takas edilir...

Etiketler

1,66 yı verdim,elimde 1,41 oranlı arazi şanzımanı mevcut fiyat 1000 liradır.

sutozu' Alıntı:
1,66 yı verdim,elimde 1,41 oranlı arazi şanzımanı mevcut fiyat 1000 liradır.
revizyonlumudur herhangi bir sıkıntı varmıdır fiyat sonmudur birde rn 380 varmı elinizde

RN380 şanzıman malesef yok,LT230 1.41 oran arazi için yağını koyup kullanbilirsiniz.

Erhan Bey, aracım Discovery v8 ve lastikleri 33" yaptıktan sonra araç ağırlaştı sanırım 1.41 ile çözebilirim ancak sormak istediğim orta diferansiyelde bir sıkıntı varmı diff lock sorunsuz çalışıyormu?

Merhabalar,arazi şanzımanda bir sıkıntı yok eğer Eskişehir'e gelme fırsatınız olursa beraber açıp bakarız içini görüp beğenirseniz alırsınız.İyi günler.Erhan Benli.

sutozu' Alıntı:
Merhabalar,arazi şanzımanda bir sıkıntı yok eğer Eskişehir'e gelme fırsatınız olursa beraber açıp bakarız içini görüp beğenirseniz alırsınız.İyi günler.Erhan Benli.
erhanbey telefon alabilirmiyim.

sutozu' Alıntı:
erhan bey merhabalar telefon numaranızı ala bilir miyim benim numaram 0552 622 30 71.

Cem bey merhabalar,özel mesaj ile göndermiştim numarayı ama buyrun 533 488 1270

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR