Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''
Evet güzel bir kutlama oldu,Atilla hocam ve ekibi cuma dan gelerek bu işten en karlı çıkanlardı.Tanju nun yeni arcını gördük ve onun adına çok sevindik,Yetim ailesi her zamanki güleryüzlü ve eli açıklığı ile bizi yine utandırdı,en son kamp alanından ayrılırken bile Ebru hanımın getirdiği 4-5 torba ekmeği paylaştırmaya çalışıyorduk.Musfafa hocamın güveçli sobası ile yaptığı sucuklu yumurta sabaha damgasını vurdu,seslerden anlamışsınızdır ne kadar şık bir şey olduğunu.Yani yiyecek ve içeceklerle ilgili herkese teşekkür ederiz,sabah kahvaltı startı Tanju ların getirdiği börek ,Mustafa hocamın ve benim manda sucuğunun doğranıp ateşe vermemizle başladı.Çok acıktğımız için Ebru hanımı bekleyemedik, Ebru hanım da o sıralar bize gelecek olan meşhur kızartmayı bekliyordu,böyle de hainiz yemek konusun da.Kahvaltı dan sonra Esco arkadaşımız ve her zaman habersiz gelişleri ile bizi alıştıran, nerde kaldı acaba dedirten Ersin hocamızı da gördük ve mutlu olduk.
Levent in çaylarını da söylemek gerekir sınırsızca yeni çay demledi,her demlediği çaydan sonra sen bana şunu yap ,sen bunu ver bana bakayım gibi emirler de yağdırdı etrafa.En son herkes gittikten sonra Nermin in demlediği meyve çayıyla bu kutlamayı biitdik.
Bu kampın havası hepimizi çok mutlu etmeye yetti,gerçekten yemeklerin hiçbiri güzel olmasaydı bile bu hava herşeye değerdi,geceleri -3 kadar inen hava ,(odunlar ve ateşçi arkadaşlar sayesinde kabul edilir hale geldi,umarım birileri cumartesi günü Atilla hocam ve arkadaşlarının yaptığı ziggurat ateşinin fotoğrafını çekmiştir,inanılmaz bir emekle o kalın odunları kesip kule yaptılar,üstelik nacakla) gündüzleri güneş te aylak aylak oturmak çok keyif verdi bize,çocuklara.
[attachment=2][attachment=1]
he sabahın köründe testeremen de geldi,çok mücadele ettim onla zarar vermesin diye..
[attachment=3][attachment=4]
toplu ibiş keyfi...
[attachment=5]