bilalsanlibaba
Yeni Üye
Merhabalarrr. Ben Bilal Şanlıbaba İnşallah konuyu düzgün bir şekilde açabilmişimdir ilk defa yazıyorum..
Arkadaşlarımla birlikte kamp yapmayı düşünüyoruz 3 kişi olacağız.
Ortalama 2 aydır çadırlara bakıyorum ve aklımda 2 tür çadır kaldı ikisi arasında karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birincisi : Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ + 3 KAMP ÇADIRI
Bu modelin tipi felan hoşuma gitti yan taraflara doğru biraz çıkıntılı gibi olması güzel onun dışındada pek özelliği yok decathlonda genel olarak bunu almışlar
İkincisi : Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ 3 FRESH&BLACK ÇADIR
Bu modelde ise ışık geçmiyormuş daha çok uyuyormuşun yine 3 kişilik ama bagaj olarak sıkıntı çekermiyim sonuçta 3 kişinin bide eşyaları var
Bütçem bu kadar başka önerileriniz varsa onlarda olur .
Birde mat olarak çok pahalı olmayan bi mat var hepsiburada.com da
Evolite Mat Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kapadokyada yapmayı planlıyoruz. Sizde yapacaksanız buralarda bekleriz yaşlarımız 17-18
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlarımla birlikte kamp yapmayı düşünüyoruz 3 kişi olacağız.
Ortalama 2 aydır çadırlara bakıyorum ve aklımda 2 tür çadır kaldı ikisi arasında karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birincisi : Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ + 3 KAMP ÇADIRI
Bu modelin tipi felan hoşuma gitti yan taraflara doğru biraz çıkıntılı gibi olması güzel onun dışındada pek özelliği yok decathlonda genel olarak bunu almışlar
İkincisi : Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ 3 FRESH&BLACK ÇADIR
Bu modelde ise ışık geçmiyormuş daha çok uyuyormuşun yine 3 kişilik ama bagaj olarak sıkıntı çekermiyim sonuçta 3 kişinin bide eşyaları var
Bütçem bu kadar başka önerileriniz varsa onlarda olur .
Birde mat olarak çok pahalı olmayan bi mat var hepsiburada.com da
Evolite Mat Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kapadokyada yapmayı planlıyoruz. Sizde yapacaksanız buralarda bekleriz yaşlarımız 17-18
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi