cudberrys' Alıntı:genelde İngilizler keşfetmiş bu yöreyi..
sitede verilen bilgiler yeterli..biz dikencik evlerinde kaldık,çok hoş bir yerdi..tamamen huzur duyabileceğiniz bir yer..sizin gibi doğaseverlere şiddetle tavsye edeceğim bir bölgegezmen' Alıntı:Mantar festivali için gitmeyi düşündüğüm ve istediğim bir yer. Bahar mevsiminde yapıldığı için, tam bana göre. 600-700 rakımlı bir yerde, 3-4 gün iyi gider. http://www.kuzugobegifest.com/
Zaten güzel yerleri, konuklarımız daha iyi biliyor&keşfediyor...
Cavid Sezen
Not: Gidip kaldığınız için, yukarıdaki sitede verilen bilgilerin dışında, özel uyarılarınız olursa, memnun olurum.
cudberrys' Alıntı:sitede verilen bilgiler yeterli..biz dikencik evlerinde kaldık,çok hoş bir yerdi..tamamen huzur duyabileceğiniz bir yer..sizin gibi doğaseverlere şiddetle tavsye edeceğim bir bölge
Bir karavancı için konaklama ve yemek sorun olmamalı zaten umarım gitme imkanı bulursunuz festivale..şimdiden iyi tatiller diliyorum..sevgiyle kalın. Ceyhun Türkoğlugezmen' Alıntı:Konaklama ve yemek, bizim için sorun değil... Tavsiyeniz için de ayrıca sağolun. Festivale gitmeyi, birkaç yıldır tasarlıyorum; bir türlü denk düşüremedim. Umarım, önümüzdeki yıl(lar)da gerçekleşir...
Esen kalın.
Cavid Sezen