Erikli su ve adres bulup teslimat yapamayan elemanlar,

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,693

sisdagili61

Zirve
Mesajlar
2,791
Tepkime Puanı
25
Yer
Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale
Merhaba arkadaşlar,
Birçoğumuz ev ve iş yerlerimizde içme suyu ihtiyacımızı piyasada var olan su firmalarının damacana veya pet şişelriyle sattığı sular ile karşılıyoruz.
Bende yıllardır Erikli ismiyle su ticareti yapan firmanın suyunu kullanıyordum hemde tankerlerle gelip kocaman tanklara boşaltılıp akaryakıt pompası gibi pompalarla satıldığı günden beri.
İstanbul'da (aslında ben İstanbul'a pek alışamamış biriyim ya) hiç bir sorun yaşamadan su bayiini arayıp telefon numaramı söyledimmi işlem bitiyordu ve bütün müşterilerde bu şekilde su satınalıyordu.
Çanakkale'ye geldik yerleştik ve çok beğendiğimiz su olan Erikli bayiini arayıp abone olduk arayıp sipariş verdik bekle su gelsin.Enson geçensene (şubat 2010 da) sipariş verdim tam 3 gün bekledim su gelmedi.
Aradım sordum mazeret çok büyük efendim adresi bulamamışlar.Adresi telefonla kaçdefa çek ettik doğru fakat eleman yine bizim adresi bulamıyor, işin ters tarafı karşı komşuma getiriyor yani aynı blok 14 noyu buluyor, 15 noyu bulamıyor.
Arabayı sattıkya marketten eve su taşımak artık zor geliyor tekrar Erikli abonesi olmak istedim;
Yaptığım işlem, 4440222 nolu telefonu arayıp abone olmak için 2 yi tuşladım telefon kesildi, tekrarladım tam anlatıyordumki tekrar kesildi ve birdaha ulaşamadım,
sonra Bursa 0224 280 55 00 nolu telefonu arayıp çıkan elemana derdimi ve şikayetimi anlatmak istedim anlaşamayınca pazarlama müdürleriyle görüşmek istediğimi söyledim, bana İstanbul-Ümraniye nin telefonunu verdi 0216 636 69 00 aradım derdimi söyledim ve pazarlama müdürleriyle görüşmek istediğimi söyledim, bana dedikleri pazarlama müdürümüzle görüşemezzsini oldu.
Bundan böyle kesinlikle Erikli isimli su kullanmamaya karar verdim, şimdilik arabam yok alınca arabamın değil cam suyuna koymak tekerleklerine bile sürmem.
Acaba benden başka Erikli su ile bir sıkıntısı olan arkadaşımız varmı?
Şunuda belirteyim yurdumuzdaki damacana, pet ve kapalı olarak satılan suların arasındaki en iyi sulardan biri Erikli marka su buna kesinlikle bir itirazım yok,
Bütün sorun acaba pazarlama yöntemindemi?
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Etiketler
Ynt: Erikli su ve adres bulup teslimat yapamayan elemanlar,

Bende erikli severlerden biriyim fakat geçmiş yıllarda benim abone olduğum zamanlarda Erikli nin 10 günde bir zam politikasından sonra sinir oldum ve o gün bugündür başka marka damacana su kullanıyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst