DUBAİ 28 ARALIK - 4 GECE

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YELİZ ytm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,968

YELİZ ytm

Ana Kamp
Mesajlar
34
Tepkime Puanı
0
Yer
ANKARA
dUBAİ 28 ARALIK thy 4 gece
Yılbaşı

D U B A I

Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile

ABU DHABİ Turu Dahil !!!

28 Aralık Hareket… 4 Gece


1. Gün ISTANBUL – DUBAI

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali ACENTA kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 17.30’da buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 760 sayılı tarifeli seferi ile 20.00’de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 02.35’de Dubai’ye varış. Otele transfer. Geceleme otelinizde.

2. Gün DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından panoramik Dubai şehir turumuz için hareket. Bu turumuz esnasında, Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelinize transfer ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Dubai İkonları” turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda “Burj Khalifa” manzarası eşliğinde Fountain Ballet Show (su, ses ve ışık gösterileri) izleyecek ve ardından Atlantis The Palm Hotel’de akşam yemeği için Palmiye Adasına hareket edeceğiz. Akşam Yemeği sonrası Madinat Jumeirah bölgesi gezilecek ve büyüleyici gece görüntüsüne sahip Burj Al Arab panoramik olarak görülecektir. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.


3.Gün DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle yemeği turuna katılabilirler (125 Euro). Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, Çöl Safari turuna katılabilirler (65 Euro). Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri tekrar otellerinize bırakıyor. Geceleme otelinizde.

4.Gün DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından deniz & kum & güneşin tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yılbaşı Gala Yemeğine (150 Euro) katılabilirler. Mutlu Yıllar… Geceleme otelinizde.



5/6.Gün DUBAI - ABU DHABI – ISTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından 12.00’da odaların boşaltılması. Alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman. Saat 18.00’da Abu Dhabi ye transfer için otelden hareket. Varışı takiben panoramik Abu Dhabi turu. Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olunacaktır. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi görülecek yerler arasındadır. Turun ardından Marina bölgesinde serbest zaman. Geç saatlerde Abu Dhabi Havalimanı’na transfer. Türk Hava Yolları’nın TK 869 sefer sayılı uçuşu ile saat 03:30’da Istanbul’a hareket. Saat 06.35’te Istanbul’a varış ve turumuzun sonu.
FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

— Türk Havayolları ile Istanbul - Dubai / Abu Dhabi - Istanbul parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti,

— Havalimanı vergileri

— Alanda karşılama ve havalimanı - otel - havalimanı transferleri,

— Seçilecek kategori bazında otelinizde 4 gece oda & kahvaltı konaklama

— Panoramik Dubai şehir turu ve Abu Dhabi şehir turu

— Türkçe rehberlik hizmetleri.


FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

— Zorunlu vize ücreti ve servis bedeli ( 85 Euro ) / Not : Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz için vize uygulaması yoktur.

— Yurt dışı çıkış harcı bedeli, ( 15 TL )

— Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

— İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası ( 10 Euro )

— Rehber ve şoför bahşişleri.

* YTM TURIZM/OPERATOR, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

“Süper Erken Rezervasyon” Kampanyamızın devam etmektedir.
Tur hareket tarihinden;

60 gün ve öncesi yapılan rezervasyonlarda oda başı 200 Euro,

59 gün – 45 gün arası yapılan rezervasyonlarda oda başı 150 Euro

44 gün – 30 gün arası yapılan rezervasyonlarda oda başı 100 Euro

29 gün – 15 gün arası yapılan rezervasyonlarda oda başı 50 Euro İndirim yapılacaktır.


Önemli Not: Kampanya yerlerimiz sınırlıdır!!


**Kampanya indiriminin geçerli olabilmesi için ödemenin tamamının kayıt tarihinden 2 gün içerisinde tarafımıza yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde kampanya indirimi geçerli olmayacaktır.

** Zorlayıcı Sebep (Force Majeure) haricinde kampanyalı turlarımızda iptal ve iade yapılamamaktadır.

06 Ekim 2011 Perşembe günü itibari ile Tek kişilik (Single) odalarda kişi başı yani % 50 olarak uygulanacaktır (100 Euro / 75 Euro / 50 Euro / 25 Euro).


OTELLER

İki kişilik odada kişi başı

Tek kişilik oda farkı

3.kişi

3–12 Yaş çocuk

0–2 Yaş çocuk


2* Holiday Inn Express Jumeirah vb.

http://www.hiexpress.com


699 Euro

160 Euro

699 Euro

649 Euro

150 Euro


4* Four Points Sheraton Bur Dubai vb.

http://www.starwoodhotels.com/fourpoints


799 Euro

200 Euro

779 Euro

699 Euro

150 Euro

5* Radisson Blu Royal vb.

http://www.radissonblu.com/royalhotel-dubai

( Burj Khalifa – Dubai Mall )


849 Euro

240 Euro

799 Euro

699 Euro

150 Euro

YTM TURIZM
0312 426 68 99-0312 426 98 52-0312 309 80 90-0312 324 19 24
www.ytmturizm.com
 

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,975
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst