Denemeye Değer mi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,481

duman

Kamp III
Mesajlar
756
Tepkime Puanı
0
Yer
gölcük
arkadaşlar dün bostancı sanayii de bir usta 5,2 olan aracımın arazi şanzımanına (ön kısmı için) 5,9 un ki takılsa daha iyi olur.arziyi daha iyi tutar gibisinden bir laf etti.gerçeklik payı olabilir mi.bilgisi,resmi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.neden diye sorduğumda 5,9 un daha kalın balataları var gibisinden bir yanıt aldım.arazisini kullanmayan bir 5,9 sahibi arkadaşım var değiştirmeyi teklif edeyim mi?birde eğer gerçeklik payı varsa bu işlem sonrası bazı parçalara daha çok yük biner ve başımıza yeni masraflar açar mı?
 

Etiketler
Ynt: Denemeye Değer mi?

abi arazi şanzımanını komple değiştireceksen ve uyuyorsa olabilir fakat dişli oranlarına bakmak lazım yani seni low dayken daha hızlı bi hale getirecekse bu bence gereksiz olur ama daha ağırlaştıracaksa ozaman mantıklı ...
 

Ynt: Denemeye Değer mi?

ben olsam o riske girmem 5.2 nin yetersiz kaldığı bir durumda ne kadar fark yaratırki.
 


Ynt: Denemeye Değer mi?

doğruda gültekin 5.9 hemi motor olarak 5.2 den daha iyi eğer şanzımandada böyle bir üstünlüğü olsa biryerlerde okurduk 5.9 arazide 5.2 ye göre süper diye düşünüyorum.
 



Ynt: Denemeye Değer mi?

abi ikisininde alt yapısına bakmak lazım neler farklı sadece gücünden dolayı daha iyi değildir 5.9 farkları bulup uygulanabilirliğine göz atmak lazım diye düşünüyorum ?
 

Ynt: Denemeye Değer mi?

Amerikada çok sayıda yapılmış ve başarıya ulaşılmış ise yapmak lazım, internette herhalde bu bilgiye erişilir, kamikaze dalmamak lazım çünkü ucunda ciddi masraflar sizi bekliyor olabilir
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,697
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst