Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,946
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

özlem demiryandı' Alıntı:
Selam,

1970 doğumluyum,hem ulaşım aracı hemde sporu zevkli hale getiren bisikleti maalesef gündelik hayatımızda kullanamamak beni üzüyor. Yurtdışında doğup büyüdüğümden dolayı bu farkı görebilmekteyim. Gerçi bunu anlayabilmek için yurtdışında yaşamanıza da gerek yok ya.
Bisikletimle şehir içinde yollara çıktığım zaman iki kat daha performans sergilemem gerekiyor ,çünkü arabayla biile trafikte zorlanıyorken bisikletli bir kişiyi artık siz düşünün.
Keşke yılda bir kere bile olsa tüm motorlu araçların (ambulans,itfaiye vs. hariç) trafiğe çıkması yasaklanıp,bisikletlerle ulaşıma yol verilsede bizlerde zevkini çıkartabilsek.

katılıyorum özlem hanım keşke her daim olsa bu dilekleriniz sanırım öle bi gün de var ve 4 senede bir oluyo (seçimler) fakat onda bile tadını çıkaramıyorsun bisikletin engellemeler var

Etiketler

Selam Arkadsaşlar
Ben İzmir'den Alper bu siteyi şans eseri buldum ve bulduğum için çok mutluyum doğayı ve spor yapmayı çok seviyorum....

Merhaba,

İstanbul-Göztepe'de İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışıyor ve yaşıyorum. Bisiklet kullanmayı uğraştığım diğer doğa sporları kadar çok seviyorum. Fakat ne yazık ki tüm iki tekerliler gibi istanbul'da bisiklete rahatça binememekten rahatsızım.

Şu anda sedona 761 kadro bir bisiklet kullanmaktayım. Hayalim bisiklet ile bir avrupa turu, 2-3 seneye kadar gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Genelde istanbul içi turlar yapıyorum. Mesela yarın (18Ekim08) Göztepe'den çıkarak, Kadiköy - Beşiktaş (Vapur) - Sarıyer (Vapur) - Anadolu Kavağı - Çengelköy yapmayı planlıyorum. Arzu eden arkadaşlar gece 12 ye kadar kpirasoglu@gmail.com dan tarafıma ulaşırlarsa bu turu birlikte yapabiliriz.

Teşekkürler,

Kadir Pirasoğlu

Merhaba Malatyadan Selçuk Dağlı.eski de olsa uzun yollar yapmış ve hala yol yapma ateşine sahip bir bisanım var.tek eksik bu uzun yollarda geride toz bulutları bırakacağımız ekip akadaşları.illeri ilçeleri tarihi bölgeleri gezmek ve teker izimizi bırakmak için yaşasın bisiklet kardeşliği:smiley:

Merhaba..
Ben Aslı..
İzmir'de yaşıyorum. Erkek arkadaşımla bisiklet almaya karar verdik. Şu an kısa dönem asker, Ocak ayında burada olucak inşallah..
Bisiklet araştırıyorum iyi bişeyler istiyoruz..
Tavsiye edebilecekleriniz varsa seviniriz.. :smiley:

slm forum
ben evrim.
mimarım.
trek 3900d bisikletim var.
Bir hafta daha istanbulda yasamaya devam edecegim. sonrasi izmire bisikletim ile döneceğim. burada katilmis yaptığım gezi ve turlar çok keyifliydi. izmirde de devam edeceğime eminim.

Merhaba,
Ankara'dan Osman.Geçen hafta İsparta Eğirdir'den Antalya Serik'e bisikletle 235 km gezi yaptım.Gezi fotoğraflarını ve notlarını eklemek istiyorum.Eklemeye çalıştım ama olmadı.Nasıl yapayım?

merhaba ben samsundan rıza şu an bir dağ bisikleti alıcam ama çok kararsızım bianchi orion ile bianchi wap arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ben soylu izmirden sesleniyorum acilen bu sporda izmirde yol gösterecek arkadaşlara ihtiyacım var şimdiden tşekkürler

kocaelideyim city bike donanımlı bir bisiklete sahibim cok sık olmasada pedal ceviriyorum.İstanbulda kocaelide pedal cevirenlerle yazışmak isterim.

merhaba arkadaşlar ben ilker aydın 1980 izmir dogumluyum.şu an alanyada yaşıyorum,bu çevrede yasayan bisikletci arkadaslar ile beraber pedal çevirmekten mutluluk duyarım.ulaşmak isteyenler için mail adresım fkbilker@hotmail.com mesajlarınızı beklıyorum.herkese keyifli sürüşler....

merhaba. Ben Hilal, Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyesiyim,, diş hekimliği fakültesi öğrencisiyim,
EBİT sayesinde bisiklet sporunu aktif olarak yapıyorum...

mrh benimde bianchi wind dağ bisikLetim var tüm bisikLet sewenLeri seLamLıyorum yaşasn bisikLet kardeşLigi:dd

merhabalar ben amir,
hayatta istediğim şeylerden biriside bisiklete binebilmek,
ama 130 kilo olduğum için ve hiç bisikletim olmadığı için binemiyorum.
arkadaşlarım benim yerimede binsinler, ben binmiş gibi olurum.
sevgilerimi sunuyorum. iyi gezmeler.
sağlıcakla kalınız.

Merhaba ben semra.kütahya da okuyorum.genellikle bisiklette seyahat etmeyi seviyorum.şu anda trabzondayım.hafta sonu karadeniz bölgesini gezmeyi düşünüyoruz ama arkadaşlarım bisikletle gitmemizi istemiyor.arabayla gidelim diyorlar.ama onlar arabayla gitse bile ben bisikletle gidicem buna kimse engel olamıyacak... ;)

Merhaba herkese ben Ozer. yeni alacagim bisikletimle turkiyenin belirli bolgelerinde turlar dusunuyorum. Herkese iyi yolculuklar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR