Barselona 29 Aralık-1 Ocak 2012

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YELİZ ytm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,568

YELİZ ytm

Ana Kamp
Mesajlar
34
Tepkime Puanı
0
Yer
ANKARA
Yılbaşında
Barselona da olmak isteyenlere
Özel Yılbaşı Turu
3 gece konklama
497 €uro'dan başlayan fiyatlarla



Gaudinin İhtişamı Barselona
Barcelona (3)
1. Gün ISTANBUL – BARSELONA 29 Aralık 2011 / Perşembe


İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’ ndeki ACENTE deski önünde saat 07:00’ da buluşuyoruz. Onur Air Özel seferi ile saat 10:00’da Barselona’ya uçuyoruz. Yaklaşık 4 saatlik yolculuğumuzun ardından saat 13.00’da varışımızda havaalanında bizi bekleyen aracımızla panoramik şehir gezimize başlıyoruz. Gezi sırasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla caddesi, Kristof Kolombo Heykeli, Sagra De Familia Kilisesi, Olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi ve Plaza De Espanya yapılarını göreceğiz, ardından otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Günün geri kalan saatleri ve gecemiz serbest.

2. Gün BARSELONA 30 Aralık 2011 / Cuma
Kahvaltı sonrası gününüz serbest. Dilerseniz Girona & Figueras gezisine katılabilirsiniz. Gezimiz sırasında ortaçağdan kalma eski Girona şehrinde Yahudi Mahallesi ve Katedral’ini görecek ve Figueras’a giderek, İspanyol Ressam Salvador Dali’nin Müze’ye dönüştürülen evinin göreceğiz.

3. Gün BARSELONA 31 Aralık 2011 / Cumartesi
Kahvaltı sonrası gününüz serbest. Dilerseniz Andorra gezisine katılabilirsiniz. Sınırsız ve özgürce alışveriş imkanı bulacağınız gezimizde, İspanya Fransa sınırında Andorra prensliğini gezme şansına sahip olacağız. En büyük özelliği gümrüksüz alışveriş yapma imkanına sahip olacağınız bölgedeki tek yer olması dolayısı ile doyasıya alışveriş ile gününüzü geçirecbileceğiniz ve çevreyi gezebileceğiniz binlerce mağazadan oluşan bir prenslik. Akşam dilerseniz Flamenco gecesi turuna katılabilirsiniz. İspanya'nın güneyindeki Endülüs bölgesinde ortaya çıktğı ve çingeneler tarafından Hindistan'dan geldiğini söylenen Flamenko dansı gitar eşliğinde dansta el çırpma ve ayak hareketleri ile yapılır. Bu eşsiz şovu izliyoruz.

4. Gün BARSELONA – ISTANBUL 01 Ocak 2012 / Pazar
Kahvaltı sonrası günümüz serbest. Öğle saatlerinde otelimizden çıkış işlemlerimizi tamamladıktan sonra akşam saatlerindeki havalimanı transfer saatimize kadar günümüz serbest. Daha sonra havalimanı transferimiz gerçekleşiyor. Bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra, Onur Air Havayolları özel seferi ile saat 20:30’ da İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket ediyoruz. Yerel saat ile 01:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na hoşgeldiniz.

Extra Turlar Flamenco Gecesi - 55 EURİspanya'nın güneyindeki Endülüs bölgesinde ortaya çıktğı ve çingeneler tarafından Hindistan'dan geldiğini söylenen Flamenko dansı gitar eşliğinde dansta el çırpma ve ayak hareketleri ile yapılır. Bu eşsiz şovu izliyoruz. Gezi ücreti : Kişi başı 55 € (transfer + show + 1 içecek) Girona & Figueras - 65 EUROrtaçağdan kalma eski Girona şehrinde Yahudi Mahallesi ve Katedral’in geziyor ve Figueras’a gidiyoruz. İspanyol Ressam Salvador Dali’nin Müze’ye dönüştürülen evinin gördükten sonra alışveriş için serbestiz. Gezi ücreti : Kişi başı 65 € (transferler + Dali Müzesi giriş ücreti + rehberlik)

Andorra - 50 EURSınırsız ve özgürce alışveriş imkanı bulacağınız gezimizde, İspanya Fransa sınırında Andorra prensliğini gezme şansına sahip olacağız. En büyük özelliği gümrüksüz alışveriş yapma imkanına sahip olacağınız bölgedeki tek yer olması dolayısı ile doyasıya alışveriş ile gününüzü geçirecbileceğiniz ve çevreyi gezebileceğiniz binlerce mağazadan oluşan bir prenslik. Gezi ücreti : Kişi başı 50 € (transfer + rehberlik)
Fiyat Listesi
Otel Otel Tesis Tipi İki / Üç Kişilik Odada
Kişi Başı İlave Yatak Tek Kişilik Oda Farkı
Nh Cornella Hotel vb. 3 STAR 497 €
477 €
197 €
Nh Numancia Hotel vb. 3 STAR 597 €
577 €
237 €
Catalonia Diagonal Centro vb. 4 STAR 657 €
637 €
247 €
H10 Casanova by Rafael Hotels vb. 4 STAR 697 €
677 €
257 €


Genel Bilgiler
Gaudi’ nin insanın kafasını karıştıran sanat anlayışı, Miro’ nun bizleri resmedişindeki muhteşem canlılıktaki renkler, Las Ramblas, arenalar, stadyumlar, yüzyılların eskitemediği dar sokaklardan ulaşılan geniş bulvarlar, akşam üstü “Tapas” keyfi , gece müzik ve dans ...

Dahil Olan Hizmetler
 Onur Havayolları ile Istanbul – Barselona gidiş dönüş ekonomi sınıf uçak bileti
 Seçilen otede oda kahvaltı konaklama
 Programda belirtilen tüm transferler
 Barcelona şehir turu
 Zorunlu seyahat sigortası
 Tüm havaalanı ve güvenlik vergileri
 rehberlik hizmetleri

Dahil Olmayan Hizmetler
 Otel ekstralarınız
 Ekstra gündüz ve gece gezileri
 Uçaklarda 20 kg’ı aşan bagaj ücreti
 Yurtdışı çıkış vergisi (15 YTL)
 Vize ücreti (120 Euro)

Uyarılar / Notlar
 Fiyatlar; Havayollarının 01.01.2012 tarihindeki K sınıf fiyatlarına göre hazırlanmış olup, üst sınıftan yer yerlerin konfirme edilmesi durumunda artışlar aynı oranda fiyatlarımıza yansıtılır.
 Fiyatlarımız; en az 20 kişinin katılımı halinde geçerlidir. Yeterli grup sayısının oluşmaması durumunda, YTM Turizm/OPERATOR ücretin iadesini yaparak, geziyi iptal etme hakkını saklı tutar.
 Geziye, YTM Turizm/OPERATOR rehberinin eşlik etmesi için minimum 20 kişilik katılım olması gerekmektedir.
 Havayollarının uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklerden, rötarlardan ve gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.
 YTM Turizm/OPERATOR, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otelleri değiştirme hakkını saklı tutar.
 Programın içeriği bozulmadan, programda belirtilen şehir sıralaması ve çevre gezileri, belirtilen günler dışında başka günlerde yapılabilir.
 YTM Turizm/OPERATOR, gerekli gördüğü durumlarda haber vermeksizin uçulacak olan ana havayolunu ve yerel havayollarını değiştirebilir.
 Ekstra turlar en az 20 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 20 kişiden daha az olan katılımlarda, gezi fiyatı, gerekli ayarlama yapılarak, rehberiniz tarafından bildirilecektir.
 Gezi hareketinden 3 gün önce gezinin buluşma yeri ve buluşma ve kalkış saatini lütfen ofislerimizden kontrol ediniz.
 Otellerde check – in saati 14.00 ve check – out saati 11 - 12.00 arasıdır.
 Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında ve en fazla 5 kg ağırlığında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. İç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 kg ye kadar düşebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden YTM Turizm/OPERATOR ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. Her yolcu için tanınan bu hakkın dışında fazla kilosu olan yolcular havayolları tarafından ekstra ücrete tabi olurlar. Seyahat esnasında yukarıda belirtilen limitlerin dışındaki ekstra kilolarda havayoluna yolcu tarafından ödenmesi zorunlu ücretlerde YTM Turizm/OPERATOR herhangi bir sorumluluk taşımaz.
 Fiyatlara dahil edilen seyahat sağlık sigortası 65 yaşa kadar olan kişiler için geçerli olup, daha üst yaşlardaki kişiler için ilave ücret gerekmektedir. 76 yaş ve üzeri kişiler için seyahat sağlık sigortası uygulaması bulunmamaktadır.
 Programlarımız için tur başlangıç tarihi itibarıyle minimum 6 ay geçerliliği olan pasaport gerekmektedir.
 Turun kalkması için gerekli yolcu sayısına ulaşılamaması durumunda,YTM Turizm /OPERATOR geziyi, tur kalkış tarihinden 7 gün öncesine kadar iptal veya tehir edebilir. Bu durum fesih sebebidir ve sözleşmenin feshi halinde tüketicinin tazminat hakkı doğmaz.
 YTM Turizm /OPERATOR havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.11.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız tüm bu detayların değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
 Onur Air özel seferlerinde yiyecek–içecek servisi uçak içerisinde ücretli olarak yapılmaktadır.
 İspanya için vize gerekmektedir. Vize departmanımızla iletişime geçmenizi rica ederiz.

YTM TURIZM

0312 426 68 99-0312 426 98 52-0312 309 80 90-0312 324 19 24
www.ytmturizm.com
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,961
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst