Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,725
Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

murat067' Alıntı:
zamanın birinde bir kırallık varmış gün olmuş kırala vezirleri vergilerin artması gerektiğini söylemiş kıral olmaz halk ayaklanır yapamayız desede vezirler ikna etmişler ve vergiler artmış kıral bir süre sonra bakmışki halktan çıt seda yok hemen vezirlere emir vermiş vergileri dahada artırın vergiler atmış gene ses seda yok kıral neden bu insanların sesi çıkmıyor diye kendi kendini yiyormuş vergileri dahada artırmışlar halen halk kuzu gibi neyse kırallıkta herkesin günlük mutlaka geçmesi gereken bir köprü varmış kıral emir vermiş köprüye asker konsun hergeçenden vergi alsın tabi vatandaş hala sessiz kıral artık sınırları zorlamak için söyleyin köprü askerlerine vergi alınsın ve geçen herkes düzülsün .... tabi aradan zaman geçmiş gene ses seda yok kıral artık dayanamamış ve köprüye gitmiş halkı toplamış demiş söyleyin bakalım bu ülkede yolunda gitmeyen birşey varmı bana bir şikayetiniz varmı??? kimseden ses yok kıral iyice umudu kesmişken arkadan titrek sesle bir vatandaş seslenmiş sayın kıralım herşey çok güzel ama sabahları köprüde kuyruk oluyo işe geç kalıyoruz emrederseniz köprüdeki askerler arttırılsın !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

bu millete bu yarar nede olsa herkes halinden memnun bence boş şeyler sözde %80 müslümanın yaşadığı bir ülkede sözde müslümanım diyenlerin %50 oy aldığı bir hükümetin olduğu ama dinimizin faizciliği haram saymasına rağmen bankaların kara geçtiği bir ülkede yaşıyoruz kimse kimseyi kandırmasın vergi faiz vs ne derseniz deyin bu millet kurtuluş savaşındaki ruhu ve bu ruhun temizliğini artık kaybetti hepimiz için sonuç buu başımızdakilerrinde elin gavurundan h,içbir farkı yok ne yazıkki .... halkın gözleri kirden kör olmuş vaziyette benim için düzelmez vaziyetteyiz saygılarımla...!!!

bu gündeki durumumuzu anlatacak tek hikaye budur bence :smiley:
 

Etiketler

Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

sözde %80 müslümanın yaşadığı bir ülkede sözde müslümanım diyenlerin %50 oy aldığı bir hükümetin olduğu ama dinimizin faizciliği haram saymasına rağmen bankaların kara geçtiği bir ülkede yaşıyoruz

Şimdi buna doğru dersek (ki ekonomik açıdan yanlış, en azından aksi pek pratik değil, kağıt üzerinde faiz kelimesinin yerine kar payı yazınca pek birşey değişmiyor-- ama konu o değil), arkasından başka şeyler gelir bir bakmışsınız iran gibi olmuşuz. Laik bir ülkede yaşıyoruz onu da bir kenara yazalım, kıymetini bilelim.
 

Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

Kısaca içinde yaşadığımız ülkeyi bir tarif edelim;Dünyanın en pahalı benzinini kullanan,Dünyanın en yüksek gelir vergisini ödeyen,Dünyanın en yüksek özel iletişim vergisini ödeyen,dünyanın en yüksek özel tüketim vergisini ödeyen,...Dünyada en çok çalışıp en az maaşını alan,Dünyanın en sıkıntılı bölgesindeki,Dünyanın en aziz, bir okadarda sabırlı milletinin...........................................
 

Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

Dünyada ülkesini bu kadar çok sevdiği halde; dünyanın en çok trafik cezasını ödeyen,dünyanın en çok arkasından ceza yazılan,dünyanın en çok bürokrasiye para veren........................
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst