talkie77' Alıntı:Korando reklamı başka kanallarda da boy gösteriyor.
Şurayı tam anlayamadımcelo53' Alıntı:Bende bugün tuzla servise gittim 60 bin bakımı için orda inceledim biraz,bir kaç fotoğraf çektim ama araçlar boş bence.Çelik jant yok,kapılar kumandalı açılmıyor,manuel klima.Fazla araç getirmemişler zaten vergi düzenlemesini bekliyorlar.Tabiki güzel araçlar ama herkes ileriye giderken araçlar daha donanımlı olması gerekirken neden eski modellerden daha düşük donanımlı araç yaptılar anlamakta zorluk çekiyorum.
Merkezi kilit farklı,uzaktan kumandayla kapıları açma farklı sistemlerdir.rottweiler' Alıntı:Şurayı tam anlayamadım
Kapılar kumandalı açılmıyor derken?
Aracın donanımında merkezi kilit yazıyor
Yanlışlık yok değil mi?
Geçen benimde sahil yolunda ışıklarda yanımda bir tane durdu karoser olarak benim araçtan yüksek gibime geldi.sabri yucel' Alıntı:Az once Üsküdar dogancilarda korando Sports gördüm .. Arac gercekten cok karizma ...ağır bir duruşu var ..... Çelik jantli tavan sporyelleri vs bayağı yakışıklı duruyordu ..
celo53' Alıntı:Merkezi kilit farklı,uzaktan kumandayla kapıları açma farklı sistemlerdir.
celo53' Alıntı:Merkezi kilit farklı,uzaktan kumandayla kapıları açma farklı sistemlerdir.
dammak' Alıntı:Dün akşam elimde kumanda TV'de zaping yaparken CNN Türk'te bir program dikkatimi çekti...
Şahsuvaroğlu Ssangyong'un sunduğu Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge... ;D
Yanlış mı gördüm acaba? 8)
Evet bende izledimsabri yucel' Alıntı:Pazar Günü'de tgrt de korando Sports test sürüsü vardı ...bir programda ...
suleymani' Alıntı:bu 4x4 pickuplar da yapılacak duzenleme ne zaman belli olur? aracımı sattım araba almam lazım ama yeni çıkan araçlar düzenleme beklediği için alamıyorum...
Düzenleme oldu devlet 4x4 pickuplardan alınan vergiyi %4 ten % 84 e çıkardı ve bundan geri adım atmıyor.Bu yönetmeliği gören bazı firmalar kasa boyunu uzatıp yüksek ÖTV den kurtardılar.Ssangyongun yapacağı tek şey bundan sonra kasa boyunu uzatmak olacak.suleymani' Alıntı:bu 4x4 pickuplar da yapılacak duzenleme ne zaman belli olur? aracımı sattım araba almam lazım ama yeni çıkan araçlar düzenleme beklediği için alamıyorum...