1988 Range Rover Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mangusta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,313

mangusta

Ana Kamp
Mesajlar
77
Tepkime Puanı
1
Yer
ankara
merhaba siteye yeni üyeyim

edirnedenim...
adım fuat

1-2 gün içerisinde uzunca bir zamandır ilgilendiğim hatta yıllardır hayalini kurduğum 1988 model range rover alacağım aracı en son bugün ustaya gösterdim bir arkadaşım vasıtası ile araç ankarada uzun yıllar bir şirkette üst düzey yönetici için makam otoluğu yapmış 2.sahibide 5 yıldır kullanıyormuş gayet temiz otomotik vites full bir araba kısmetse aldıktan sonra burada edirnede dağ bayır gezmeyi düşünüyorum araç lpg'li km.de şehir içi 300 civarı yakıyormuş...

sitede bakındım biraz bir kaç arkadaş kullanıyor bu araçlar hakkında biraz bilgi alabilirmiyim...edirne de bakım dı ıvırdı zıvırdı bulabileceğim yerler varmıdır?yoksada istanbuldan nerden temin edebilirim?parça fiyatları pahalımıdır?

şimdiden teşekkür ederim.
 

Etiketler

Ynt: 1988 Range Rover Hakkında

selam bende de 89 range rover classic var 3.5 V8 Vogue . . Bakımlarını istanbulda maslak oto sanayi de Oto mekanikte yaptırıyorum çok işini bilen adamlar ve bu araçları avuçlarının içi gibi biliyorlar sen sölemeden sölerler yani sorun neyse.. Yolun düştüğünde maslakta uğrayabileceğin en iyi land rover servisi diyebilirim işleten hüseyin akbulut kendisi off-roadçu dur ayrıca. servisler bölümünde bi kaç arkadaş yazmış adres ve telini ordan ulaşabilrisin.. iyi günler..
 

Ynt: 1988 Range Rover Hakkında

Abilerim kolay gelsin bende range gönül vermiş biri olarak 3.5 efi benzinli almayı planlıyorum bana bir öneriniz varmı ben avcı değilim sadece doğa sporlarına gönül vermiş biriyim ilk defe bir arazı aracı alacağım bana range dişinda tavsiyeniz varmı varsa seveseve dinlerim sizi.Benim için yakıt önemli değil zaten haftada 1 kere binebiliyorum onun dişinda başka aracım var onu kullanmaktayım ben tam off-roat ve gezi kıvamında yarıyarıya bir tat arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
 

Ynt: 1988 Range Rover Hakkında

merhaba arkadaşlar.. sitedeki üstadlar daha geniş bilgi vereceklerdir ancak birkaç aylık RRC V8 3.5 EFI 88 kullanıcısı olarak eğer araç temiz ise hiç düşünmeyin ve alın derim. En çok sorun çıkaran kısımları alt sacı ve yukarı doğru açılan bagaj kapağıdır, çünkü her iki kısım da sac üretimdir ve çürümüş olabilir. Mutlaka aracın altına baktırın çürük çarkık var mı diye.. 300 kuruş LPG yakması mümkün değil, çok temiz ve bakımlı olduğu taktirde bile 380-400 kuruş arası yakacaktır. Aslında artan fiyatlarla litre bazında konuşmak gerekir.. 100 km'de ortalama 20 lt yakar (şehir içi rahat trafik). Çok sıkışık trafikte 25 lt ye kadar çıkar. Artı %15-20 otomatik vites tüketimini de hesaplayın derim. Ben aracımı aldığım an Oktay ustaya emanet ettim, o da Maslak Sanayiide ve çok sıkı ustadır(Onuş Oto)(05324208463)(gezenbilir'den olduğunuzu belirtin mutlaka). Parça konusunda çıkma ve orjinal çok rahat bulabilirsiniz. Aracın altı Disco ve defender'la aynı zaten. Eğer normal bakımlarını ihmal etmezseniz döve döve binersiniz. Arazide de çok rahat edeceğiniz bir araçtır.
Kısaca böyle.. eğer sormak istediğiniz birşeyler olursa sitedeki üstadlar da çok yardımcı olacaklardır size, ben çok yardım gördüm kendilerinden.
selamlar..
 



Ynt: 1988 Range Rover Hakkında

devrim abi verdiğin bilgi için teşekkürler verdiğin bilgiler için abi senin araç tek kapımı yoksa 4 kapı olan modelmi birde bir yerde tek kapı var temiz muhayyer deniyor 85.000 kmde bu araca sıralı lpg uygulansa sağlıklı olurmu birde tek kapı tavsıye dermisin birde 1987 4 kapı var buda temiz görünüyor 225.000 kmde 3.0 motor senin seçinim hangisinden yana olur abi birde bunların dişinda bana toyota hılux 4x4 önerirmisin 2.5 dızel tavsiyen için şimdiden teşekkürler abi iyi akşamlar
 

Ynt: 1988 Range Rover Hakkında

merhabalar,
benim aracım 4 kapılı, iki kapılı olanlarına az rastlanır ve hiç görmedim. benim aracımda eski sistem lpg uygulaması var ve çekiş, sarfiyat açısından gayet memnunum, eğer araştırırsanız bu konuyla ilgili bu forumda birkaç başlık bulacaksınız. 85000 km olan araç kaç model acaba, çünkü 90 model civarı ve 85000 km bana biraz az geldi, sakın kilometresiyle oynanmış ya da motoru rektefiye edilmiş olmasın, iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Ben olsam daha önce hiç açılmamış bir motoru tercih ederdim, daha sonra eğer gerekli olursa kendim yaptırabilmek için. Çünkü hiçbir zaman hangi ustanın elinde nasıl bir titizlikle rektifiye edildiğini bilemezsiniz. 87 model olan dizel mi acaba çünkü ben hiç 3,0 V8 duymadım. (3.5, 3.9 V8 olmalı) Ek olarak hiç japon tecrübem olmadı, daha önce de Lada ve Series III kullanmıştım ancak forumda size toyota ile ilgili bilgi verebilecek onlarca üstad var.
Selamlar..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,487
Mesajlar
1,518,663
Kayıtlı Üye Sayımız
172,143
Kaydolan Son Üyemiz
sailing

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst