1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,026

Etiketler

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

nkurtkaya' Alıntı:
Perş akşam 18:00 iyi mi? Ama Kırmızı ile geleceksin ona göre.
Ben her tür uyarım, Yavuz Beyi ayarlamak lazım esas uyur muyur şimdi o ;D :D :DKırmızıyla gelcem tai görücüye çıkacak abisi ;D Diğer taraftan konuşup detaylandırırız ;)

umut401' Alıntı:
Ben her tür uyarım, Yavuz Beyi ayarlamak lazım esas uyur muyur şimdi o ;D :D :DKırmızıyla gelcem tai görücüye çıkacak abisi ;D Diğer taraftan konuşup detaylandırırız ;)
Arkadaslar
ben de uzaktan "video conferans" ile katılayım ;-)) Umut sana soracağım çok şey olacak tahmin edersin.. reha

not: series lastikleri ne yaptın.. artık lazım gibi ;-))

reha' Alıntı:
Arkadaslar
ben de uzaktan "video conferans" ile katılayım ;-)) Umut sana soracağım çok şey olacak tahmin edersin.. reha

not: series lastikleri ne yaptın.. artık lazım gibi ;-))
Valla abi Butchaya olmasa bile mutlaka görüşelim. Hem özledim hem de series muhabbetiolur :D Lastik ve jantları İzmirdeki Seri 2'ci Özgür kardeş aldı, bizim şirketten beleş nakliye bekliyoruz o tarafa gidecek ;D :D :D

umut401' Alıntı:
Valla abi Butchaya olmasa bile mutlaka görüşelim. Hem özledim hem de series muhabbetiolur :D Lastik ve jantları İzmirdeki Seri 2'ci Özgür kardeş aldı, bizim şirketten beleş nakliye bekliyoruz o tarafa gidecek ;D :D :D
Selam
ankaraya yolum dustugunde arayacağım.. listikler de kısmet.. o zaman Seri Meri projesi yok idi

yavuz-çelikel' Alıntı:
Konuyu büfteğe bağladınız, tebrikler.

Ne bağlaması ortada böyle görüntü var mı ki.?

Ekli dosyalar

• Gezenbilir Oldu Yiyenbilir.jpg
    Gezenbilir Oldu Yiyenbilir.jpg
    101.5 KB · Görüntüleme: 151

Eeeeeh arkadaslar bana musade
Benim burada yapacak bir isim kalmadi
Umut , Defender alirsan haberim olsun:smiley:

Biraz da 1986 model 55.000tlye mal olmus izmirden arkadasimizin defenderi ile ilgineneyim
Bir an once satilmasi lazimmis?

Saglicakla kalin.........

bkocoglu' Alıntı:

Biraz da 1986 model 55.000tlye mal olmus izmirden arkadasimizin defenderi ile ilgineneyim

Senin yanıtını o 55.000 liralık Defenderın sayfasında verdim... Senin gibi cahillerin (temel okuma yazma bilgisi buralarda yazılanları anlamaya yetmeyebilir) bu sayfalarda ne işi var onu da anlayamıyorum... Bu sitenin adı gezenbilir..... Zıçanbilir değil.....

bkocoglu' Alıntı:

Benim de ilk aklıma gelen şey ciğer kedi ikilemiydi ama malesef sanırım birileri benden önce kullanmış....

tindersticks' Alıntı:
Benim de ilk aklıma gelen şey ciğer kedi ikilemiydi ama malesef sanırım birileri benden önce kullanmış....

Taner bey benim iki seçeneğim var

1. Kedi ciğer meselesi

2. 1000tl lik Defenderi 20000 tltye çakmışlar acından her Defender sayfasına yazıyor

başka bişey bulamıyorum ki bukadar telkin edilmesine karşılık hala aynı tarz

yada kafayı polyesterle bozduğu için metalden anlamıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth

SON KONULAR

Geri