Arama sonuçlarınız

1. Asiksk

Kamp İşyeri acma ???

Ynt: Kamp İşyeri acma ??? hayırlı olsun

2. Asiksk

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı takip
  3. Asiksk

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

denemedim ama rüzgar estimi rahat rahat sönebilecek birşeye benziyor

4. Asiksk

Kamp Yapacaklara Öğütler :))))

Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :)))) özellikle çadırı kurmak bölümünde kopardı beni.Sanırım kendisi kızılay çadırı filan kullanıyor ;D
  5. Asiksk

En Son Hangi Filmi İzledik?

die welle

6. Asiksk

En Son Hangi Filmi İzledik?

Battle in Seattle

7. Asiksk

Antalya ve Çevresi Kamp Alanı Aranıyor Öğrenci :)

Ynt: Antalya ve Çevresi Kamp Alanı Aranıyor Öğrenci :) adrasan derken orda bir kamping mi var yoksa kastettiğiniz doğal alan'mı ? doğal alansa adrasan bu yazın sonunda halkın kullanımına kapatılarak özelleştirildi >:(
  8. Asiksk

Antalya ve Çevresi Kamp Alanı Aranıyor Öğrenci :)

Ynt: Antalya ve Çevresi Kamp Alanı Aranıyor Öğrenci :) Forumda daha önceden açılmış başlıkları incelemenizi tavsiye ederim
  9. Asiksk

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? marilyn manson - this is the new shit

10. Asiksk

Yardım ve Önerilerinizi bekliyorum.

Ynt: Yardım ve Önerilerinizi bekliyorum. Genel olarak ihtiyacınız olabilecek eşyalar bunlardır YÜRÜYÜŞ VE KAMP MALZEMELERİ - Uyku tulumu+++ - Uyku tulumu iç astarı+++ - Şişme veya kapalı hücreli köpük mat+++ - Fener veya alın feneri+++ - Yedek pil - Yedek ampul - Mumluk ve mumlar--- - Sırt...

11. Asiksk

fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ?

Ynt: fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ? google earth'ten yararlanmanızı tavsiye ederim
  12. Asiksk

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? the element - the unforgiven

13. Asiksk

İnternetime Dokunma!

22 Ağustos İnternet Darbesine HAYIR! Kurbağa misali bizi de ateşe atıyorlar! Su ısındığında artık herşey için geç olacak! `Normal sıcaklıkta bir suyun içine koyarsanız, tehlikeden habersiz keyfine bakar. Sonra suyun sıcaklığını yavaş yavaş artırırsınız. Kurbağa hâlâ tehlikeden habersizdir...
  14. Asiksk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza hoşgeldiniz
  15. Asiksk

Doğu Karadeniz kamp

Ynt: Doğu Karadeniz kamp Ufak tüplü ocaklar filan özellikle yağmurlu durumlarda çok iş görür.

16. Asiksk

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kavacık Dere - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kavacık Dere - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Mayıs 2011) ne yazıkki bu seferde saat problem oldu.toplantıya katılmam gerekiyor ne yazıkki :(
  17. Asiksk

Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M)

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) allah k2 nasip eder inşallah :)
  18. Asiksk

Doğa'da Olmazsa Olmaz Malzeme Listesi

Ynt: Doğa'da Olmazsa Olmaz Malzeme Listesi YÜRÜYÜŞ VE KAMP MALZEMELERİ - Uyku tulumu+++ - Uyku tulumu iç astarı+++ - Şişme veya kapalı hücreli köpük mat+++ - Fener veya alın feneri+++ - Yedek pil - Yedek ampul - Mumluk ve mumlar--- - Sırt çantası+++ - Çadır+++ - Kazıklar kar kazıkları ve...

19. Asiksk

sizce bu çadır uygun mudur

Ynt: sizce bu çadır uygun mudur evet dome diye kastettiğim 4 köşeli olan kubbe tarzındaki çadırlardır. bestway konusunda çokta fikrim yok ancak fiyatı biraz şaşırttı beni
  20. Asiksk

Satılık toros :) yok böyle bir komedi

Ynt: Satılık toros :) yok böyle bir komedi dürüst satıcı ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,511
Kaydolan Son Üyemiz
hophealth